Opgelet: Phishing! Amacro is niet van bankrekeningnummer veranderd.
Meer informatie
Gewijzigde openingsuren juli en augustus
Meer informatie
Onze diensten

Diensten

A-lles onder รฉรฉn dak: Amacro bundelt al haar activiteiten in รฉรฉn one-stop-shop.

Aangepaste verkeerssituatie in Lot centrum maar Amacro blijft beschikbaar

Vanaf 17 april mag ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‡๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿฑ,๐Ÿฑ ๐˜๐—ผ๐—ป niet meer door het centrum van Lot rijden. Dit om de leefbaarheid en de veiligheid in de dorpskern van Lot te verhogen. Met ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ, ๐—ฐ๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฑ,๐Ÿฑ๐˜๐—ผ๐—ป kan je ons dus net zoals vroeger bereiken. Om ons met een vrachtwagen te bereiken moet je route A of route B volgen aangeduid op het plannetje. Het belangrijkste om daarbij te onthouden is dat je niet meer afrit 19 Beersel neemt, maar wel afrit 20 Huizingen (route A) of afrit 18 Sint-Pieters-Leeuw (route B).

Route A: Ring R0 > afrit Huizingen > Alsembergsesteenweg > Heideveld

Route B: Ring R0 > afrit Sint-Pieters-Leeuw (of via 3 Fonteinenbrug) > Bergensesteenweg > Laaklinde > Heideveld

Verder wordt ook het ๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐—ฝ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ aangepakt in het centrum van Lot met aangepaste circulatie, knips en nieuwe รฉรฉnrichtingsstraten. Je dient op deze plaatsen gewoon de omleidingsborden te volgen. De gedetailleerde uitleg vind je hier : https://www.beersel.be/product/4580/plan-leefbaar-lot Alles op de juiste plek. Voor een veilige en leefbare dorpskern.

Copyright ยฉ 2024 Amacro nv - Alle rechten voorbehouden
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram