Opgelet: Phishing! Amacro is niet van bankrekeningnummer veranderd.
Meer informatie
Gewijzigde openingsuren juli en augustus
Meer informatie
Onze diensten

Diensten

A-lles onder één dak: Amacro bundelt al haar activiteiten in één one-stop-shop.

Amacro

materials of tomorrow

“Onze bouwexpertise delen met onze klanten door “klasse A” service te bieden, niet louter als gespecialiseerde aanbieder, maar als duurzame partner in de circulaire economie”

Onze missie

Amacro begrijpt als geen ander waar “de bouw” om draait. Het succes van kleine en grote bouwprojecten staat of valt met de kwaliteit van de bouwgrondstoffen én met de efficiëntie van de aanlevering ervan. Wij bundelen daarom al onze ervaring, kennis en kwaliteitsproducten onder één one-stop-shop. Zo staan we klanten pro-actief bij en nemen hun bouwzorgen zoveel mogelijk uit handen. En A-vant noemen we dat. Die grote knowhow en dynamiek maakt ons wendbaar en stelt ons in staat om weloverwogen en snelle beslissingen te maken, vooruit te gaan, … én te groeien. 

Vooruitgang en groei gebeurt bij Amacro echter altijd met respect voor mens, milieu en maatschappij. Dat zit in ons DNA. Sinds haar ontstaan, is Amacro een circulaire denker avant-la-lettre. Door blijvend te innoveren in efficiëntere recyclagetechnieken verwerken we vandaag bouwafval steeds beter en sluiten we kringlopen waar dat kan. Kortom, voor Amacro is ondernemen altijd een kwestie van balans vinden tussen economie en ecologie, zodat ook volgende generaties kunnen verder bouwen aan een betere wereld. Ofwel; Amacro, materials of tomorrow. 

Onze visie

“Door duurzaam te groeien en continu beter te worden, tillen we ook onze klanten naar een steeds hoger niveau.”

De “A” van Amacro staat voor Altijd beter willen worden. Echte groei realiseren we pas wanneer we dat steeds duurzamer doen. Het is dan ook onze ambitie om onze maatschappelijke rol in de revalorisatie van bouwafval en als totaalleverancier van hoogwaardige bouwmaterialen verder uit te dragen. Daarom blijven we investeren in de vernieuwing en vergroening van ons machinepark en in de continue verbetering van onze processen doorheen al onze divisies.

We willen onze klanten meepakken in dat future-proof, multi-utility verhaal en hen zo persoonlijk mogelijk betrekken bij onze duurzame visie. Zo willen we hen binden en verbinden met Amacro als kwaliteitslabel én als betrouwbaar sluitstuk in de bouwmaterialen kringloop.

Onze fundamenten

De “A” van Amacro is een trotse A. De A is de eerste letter van het alfabet, de beste van de klas. Amacro speelt niet in klasse B, C, of D, maar in de A-klasse. Die positie willen we ook uitstralen in alles wat we doen; in het aanbod, de service, het menselijk talent én in onze duurzame aanpak. In onze kernwaarden – wij noemen ze fundamenten – neemt die “A” dan ook een prominente plaats in.

“A-mbitieus”

Amacro maakt geen compromissen. Of het nu gaat over producten, processen of mensen, kwaliteit staat voorop doorheen alles wat Amacro doet. Het is een fundament dat in beton gegoten is. We noemen het bij Amacro met trots “meesterschap”. Het gaat over het nastreven van topkwaliteit en het simpelweg altijd beter willen doen. Dat ondernemerschap, die dynamiek van continue verbetering en innovatie zit ingebakken in elke medewerker. Het is tegelijk de drijfveer én de grote kracht van Amacro. Het stelt ons in staat om onze ambities ook écht waar te maken.

“A-uthentiek”

“Doe maar gewoon”, maar we doen het ook gewoon, … zonder zever. Of zeg maar no-nonsense. We zijn één voor één persoonlijkheden waar je op kan bouwen; loyaal, betrouwbaar én puur. “What you see is what you get”. Het maakt ook dat er in alle openheid en met respect naar je geluisterd wordt. Met inspraak gaat bij Amacro echter ook verantwoordelijkheid gepaard. Neem je die op, dan mag je er ook vol voor gaan, zonder naast je (werk)schoenen te lopen. We zijn daardoor een team van hechte collega’s, vrienden, soms zelfs kameraden. Het zijn die fundamentele familiale waarden waardoor je hier jezelf kan zijn en je écht in je kracht komt.

“A-llemaal Amacro”

Allemaal Amacro, samen achter hetzelfde doel; klantentevredenheid. “Vechten voor je klant” zo zeggen we het ook wel eens wat stoerder. Maar dat is het ook. Die energie voel je doorheen alle geledingen van ons bedrijf. We zijn verdeeld in onze mullti-service aanpak, maar verbonden door onze daadkracht. Kortom, Amacro en Avant, een Avontuur met een hele grote A.
Copyright © 2024 Amacro nv - Alle rechten voorbehouden
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram